Masterclasses

Masterclasses zijn gebaseerd op een combinatie van theoretische onderbouwing en de praktische toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk. Iedere bijeenkomst bestaat dan ook – naast een theoretisch deel – uit waardevolle praktijkvoorbeelden. De Masterclasses worden begeleid door docenten met een stevige wetenschappelijke basis die hun sporen ook in de praktijk verdiend hebben.

scrum

Agile / Scrum voor de Publieke Sector: Hoe dan?

Niet precies weten wat je wilt, nog niet goed weten hoe je het moet maken, terwijl er ondertussen van alles verandert. Misschien past ook jouw organisatie in dit soort situaties steeds vaker de principes van Agile werken en Scrum toe? Dan merk je dat deze manier van denken en werken niet zonder meer bruikbaar is... Lees verder »
Droom (Custom)

Masterclass: Benut de kracht van de collectieve droom | Een positieve samenwerking tussen overheid en samenleving in de praktijk

Vraag ook jij je af hoe je inwoners en samenleving actief betrokken krijgt? Hans Suurmond, specialist op het gebied van burgerparticipatie, verzorgt voor Publiek.nl het leeratelier ‘Benut de Kracht van de Collectieve Droom’. Dit leeratelier is bedoeld als ondersteuning van medewerkers van organisaties die een transitie doormaken op het gebied van participatie. Na afloop van... Lees verder »