Agile / Scrum voor de Publieke Sector: Hoe dan?

14-07-2018  08:33  in aanbod

Niet precies weten wat je wilt, nog niet goed weten hoe je het moet maken, terwijl er ondertussen van alles verandert. Misschien past ook jouw organisatie in dit soort situaties steeds vaker de principes van Agile werken en Scrum toe? Dan merk je dat deze manier van denken en werken niet zonder meer bruikbaar is in (lokale) overheidsorganisaties.

Daarom biedt Publiek.nl het werkatelier Agile / Scrum voor de Publieke Sector: Hoe dan? aan. Rob Kah en Gerdien Dijkstra nemen je mee in wat het ook al weer is, wanneer je het kunt gebruiken en welke keuzes je kunt maken om het in jouw organisatie toe te passen. Met veel interactiviteit en aan de hand van twee praktijkcases gaan ze in op ‘het hoe’. Gebaseerd op hun rijke ervaring (met de methodieken, in rollen als ‘verbeteraar’, manager én opleider) in de lokale overheid.

Praktische informatie:

  • Datum en tijd: Woensdag 19 september, inloop vanaf 17:30 uur, met de mogelijkheid om wat te eten. We starten vervolgens om 18:30 uur en eindigen om 21:30 uur.
  • Locatie is De Atoomclub, Atoomweg 50 in Utrecht.
  • De kosten bedragen € 145,= per deelnemer (excl. BTW). Dit is inclusief gebruik van het buffet tijdens de inloop. Voor eerdere deelnemers aan de leergang Agile / Scrum is deelname gratis.
  • Inschrijven kan via dit formulier (verlopen).